XOOMlab in het bouwlab

loopbaangesprek 20130516

 
XOOMlab-collega Ted Schulten is partner van het Bouwlab, centrum voor innovatie in de bouw en initiatief van ROC van Amsterdam en het bedrijfsleven. Twee maal per jaar voert hij loopbaangesprekken met studenten van de opleiding Bouw/Infra. Vanuit zijn ervaring praat Ted de studenten bij hoe de praktijk er vandaag de dag uit ziet en welke kansen er in de toekomst liggen. Op een losse manier vertelt de student wat hij kan, wil, en bedenken Ted en de student samen waar er mogelijk werk is, hoe dat te bereiken is en wie daarbij kan helpen. De 1 op 1 sessies vinden plaats in het Bouwlab in het ROC College Noord. Het Bouwlab op de bovenste verdieping kijkt uit over Amsterdam-Noord. Een stadsdeel waar de komende decennia veel te gebeuren staat. De studenten gaan het nog druk krijgen.