CPEI stap verder

dsc_0039like

Het collectief ontwikkelen van een nieuw eiland op IJburg is een stap dichterbij. Een half jaar geleden nam XOOMlab het initiatief voor CPEI (collectief particuliere eilandontwikkeling) op het eerste eiland van de tweede fase IJburg. Dankzij een subsidie van het ministerie van Economische Zaken en een onderzoeksatelier van de Hogeschool van Amsterdam krijgt CPEI erkenning en ondersteuning. Dit betekent dat een nieuwe fase in de ontwikkeling wordt gestart. De komende maanden zullen meerdere initiatieven worden genomen om nieuwe energie rondom CPEI los te maken.

Kom kennis maken met CPEI tijdens de Expeditie Geluk op 21 september in het Theo van Goghpark

Neem deel aan het interactief CPEI-atelier tijdens de Museumnacht 2 november in Arcam

Of post je idee voor de tweede fase IJburg op de interactieve kaart op cpei.nl