Nieuw in XOOMlab: BERGcs

DF luchtfoto fase2 in aanbouw - 1500-1000

Nieuw in het XOOMlab: André Langenberg, eigenaar van BERGcs, stedenbouwkundig ontwerper, adviseur en onderzoeker. Hij werkt op dit moment onder meer aan de woonwijk  ’t Duyfrak en het park de Dorpsweide in Katwijk, een project waar hij al sinds 2003 bij betrokken is als projectleider en de laatste jaren ook als stedenbouwkundig supervisor.

André heeft bijna 20 jaar ervaring als stedenbouwkundig projectleider voor Inbo, de Architecten Cie en diverse gemeentes. Hij  was onder andere betrokken bij de structuurvisie Albrandswaard, de stedenbouwkundige studie Jan Sluijterlaan, Haarlem, de Wederopbouw van Roombeek, Enschede en de nieuwbouwlocatie Weidevenne, Purmerend.

Naast de samenwerking binnen XOOMlab werkt BERGcs samen met partijen als ingenieursbureau  Witteveen en Bos en bureau B+B.

Lees hier meer over BERGcs