Interview Hanke Lumens in Intern

cover intern 1 2014

Onze XOOMlab collega Hanke Lumens prijkt deze maand op de cover van “Intern”, het interieurblad van de BNI (Beroepsvereniging Nederlandse Interieurarchitecten).

Uit het artikel:

“Het ontwerp van een huis. Dat is echt een oeropgave. Een plek waar je iets alledaags en privé als wonen vorm mag geven. Het heeft de hele wereld in zich; een gezicht naar de buitenwereld en een veilige binnenwereld (…) ik vind overleg met particulieren een feestje. Je bent samen de baas over het proces dat concreet en overzichtelijk en relatief kort is. Je kunt heel makkelijk ter zake komen. Als je met professionele partijen werkt, zoals bijvoorbeeld een woningbouwvereniging, zit daar vaak een politiek spel achter. Dat praat heel anders. (…) Af en toe adviseer ik opdrachtgevers bij de aankoop van meubels. Maar ik vind het belangrijk dat de gebruiker zijn eigen stempel kan drukken.”

Lees hier het hele interview