CPEI films vallen in de prijzen

Tijdens de Museumnacht opende de BNA Kring Amsterdam de tentoonstelling Architectuur à la minute. Aan Amsterdamse architecten is gevraagd films in te sturen over hun werk, hun bureau of hun projecten. De films worden geprojecteerd op de gevel van Arcam. Drie architectenbureaus zijn bij de opening genomineerd. Joost Vorstenbosch mocht aan het toegestroomde Museumnacht-publiek toelichten hoe de inzending van XOOMlab tot stand is gekomen. Vol trots vertelde hij hoe de fims door studenten van de Media-academie als afstudeeropdracht zijn gemaakt. Ze komen voort uit het onderzoek dat XOOMlab met gelijkgestemde ruimtelijke professionals doet om het Centrumeiland bij IJburg bottom up te ontwikkelen. De fims zijn de hele maand november bij Arcam te zien. Wie niet het novemberweer wil trotseren klikt op onderstaande link:

Lees meer over dit project op cpei.nl