Eerste paal Black Jack Buiksloterham

eerste_paal19 Vrijdag 12 december ging de eerste paal van Black Jack Buiksloterham de grond in. Op wat nu nog een braakliggend terrein in de middle of nowhere lijkt staat over een jaar een state of the art appartementengebouw. Aan het Johan van Hasselt kanaal op een steenworp van het IJ. 5 minuten naar het pontje aan de Buiksloterweg. De NDSM werf is via de nieuwe fietsbrug al even dichtbij. De naam Black Jack verwijst naar het kavelnummer 21, naar de gok die BNB en BO6 Architecten namen om het initiatief voor dit project te nemen en naar de unieke kans voor de bewoners van de ruim 30 appartementen om op deze prachtige plek in collectief opdrachtgeverschap een eigen woning te ontwikkelen. In de barre kou zagen bewoners, bouwers en ontwerpers de eerste paal de grond in schroeven. Daarna kon iedereen zich opwarmen aan de erwtensoep en een kaartje leggen aan de Black Jack tafel! Lees hier meer berichten over Black Jack Buiksloterham.