Manifest Circulair Buiksloterham ondertekend

10429473_720804298032237_8007624894695148283_n

Donderdag 5 maart werd het Manifest Circulair Buiksloterham getekend. Vanuit Xoomlab hebben Dirk Jan van Wieringhen Borski en René de Prie met het initiatief BlackJackBSH het grootste CPO project in de Buiksloterham.

Dirk Jan heeft het initiatief genomen voor de oprichting van de cooperatie BeleefBuiksloterham. Samen met de andere cpo’s vormt BlackJack de cooperatieve vereniging BeleefBuiksloterham ten behoeve van bottumup gebiedspromotie.

Namens de coöperatie ondertekende Dirk Jan het manifest Circulair Buiksloterham als 1 van de 20 organisaties die zich uitspreken voor de ambitie om van het gebied Buiksloterham een voorbeeld te maken van circulaire gebiedsontwikkeling. Namens het Amsterdamse bestuur werd het manifest getekend door wethouder duurzaamheid Abdeluheb Choho en wethouder ruimtelijke ordening Eric van der Burg.

download hier het manifest circulair buiksloterham