Transformatie Jan Ligthartschool tot middeldure huurwoningen

IMG_2254

De verbouwing van de Jan Ligthartschool tot 19  middeldure huurwoningen is in volle gang. Twee woningen in de oude gymzaal, zolderappartementen onder de 6 meter hoge kap, een maisonette in het oude kooklokaal en een ensuite in de kantoortjes van de conciërge. Op het binnenterrein komt een klein appartement in de oude fietsenstalling. Ieder klaslokaal is binnenkort een ruime loft. XOOMlab-collega’s Harvey Otten, Joost Vorstenbosch, René de Prie en Dirk Jan van Wieringhen Borski wilden met dit project laten zien dat het mogelijk is in de vrije markt scherp geprijsde woningen van een hoge kwaliteit te maken. Samen met bouwbedrijf Vink bouw is het project ontwikkeld. Binnenkort wordt de getransformeerde school opgeleverd en overgedragen aan een belegger. Bijna alle woningen zijn verhuurd. Inschrijven voor de reservelijst kan op hureninjanligthart.nl

Lees hier eerdere berichten over dit project.