Compacte en comfortabele appartementen

Wat er al niet kan op veertig vierkante meter! XOOMlab-collega Dimitri Langereis ontwierp de woninginterieurs voor 63 appartementen in Amsterdam Nieuw West. Tot voor kort was dit een grauwe leegstaande kantoorverdieping in de plint van een galerijflat. Vier bevlogen particuliere ontwikkelaars namen de verbouwing voor hun rekening. Paul Kamstra heeft de bouwkundige ingrepen getekend, waarna Dimitri Langereis het interieur heeft ontworpen. Door iedere vierkante meter te benutten zijn het comfortabele koopwoningen geworden. Alle appartementen zijn voorzien van keukens, vloerafwerking, badkamers en vaste garderobekasten. In de kasten zijn de wasmachine, installaties en meterkast geïntegreerd. Bewoners hoeven alleen de meubels nog toe te voegen. Twee appartementen zijn zelfs compleet ingericht om de kansen van een dergelijk klein appartement te laten zien. De gemeenschappelijke ruimtes zijn ook door Dimitri Langereis ontworpen. De entreehal en de gangen ademen dezelfde luxe als de woningen. Je voelt je al thuis bij binnenkomst.

Kijk voor meer informatie over dit project op hogguers.nl

529_2160531_2160534_2160b.hogguerstr01b.hogguerstr02b.hogguerstr04b.hogguerstr05f plattegrond v2