Bedrijven in XOOMlab

 

130201-logo-200x-geen-onderschrift1
Ir. André Langenberg is eigenaar van BERGcs en werkzaam als zelfstandig stedenbouwkundig ontwerper, adviseur en onderzoeker.
logo BNB
Dirk Jan van Wieringhen Borski van BNB is architect en ondernemer. Hij is inititiatiefnemer van projecten als kantoor de XX-en, het eerste collectief zakelijk gebouw van Nederland en Black Jack Buiksloterham, het grootste CPO project van Amsterdam.
logo handtekening email_def (002)
Hanke Lumens ontwerpt woonhuizen, verbouwingen, uitbreidingen en interieur.

Sander Bader

Sander Bader ondersteunt en adviseert particulieren en bedrijven bij de ontwikkeling en uitwerking van bouwprojecten.
HAR_Logo
 Harvey Otten is architect. Hij bundelt de kennis van stoel tot stad, van de eerste schets tot het laatste detail in één persoon. Voor ontwikkelingen als de vernieuwbouw van de Jan Ligthartschool tot middeldure lofts en de herbestemming  van een Bijlmerparkeergarage tot World of Food nam hij zelf het initiatief.

joost logo

Als gebiedsontwikkelaar en conceptontwikkelaar is Joost Vorstenbosch actief in in multidisciplinaire teams op het grensvlak van ruimtelijke opgaven en marktvraagstukken.
TED_LOGO_C Ted Schulten is een architect in hart en nieren. In het creatieve denkproces wordt gewerkt met een evenwicht tussen inspiratie, kennis en ervaring. Tijdens dit proces wordt ieder ontwerp voortdurend aangepast aan de wensen, behoeften en oplossingen van de opdrachtgever. Ontwerpen is voor Ted. maatwerk, waarbij samen met de klant gewerkt wordt aan het best haalbare resultaat. Kernwoorden bij dit proces zijn: communiceren, kwaliteit, duurzaamheid, functionaliteit, eenvoud en betaalbaarheid.
UMINDS logo all versions_01 Michiel van Hoof van U.minds richt zich op het bedenken en het maken van gebouwen en gebieden in dorpen en steden.
zzesto_logo Stefan Noordhoek van ZZESTO ontwikkelt identiteiten. Geeft een gevoel en een gezicht aan projecten die te maken hebben met bouwen en wonen.