Bedrijven in XOOMlab

 

logo-AB101-jeroensnel-compact-wit AB101 staat voor de activiteiten van Jeroen Snel. Als architect, bouwkundige of initiatiefnemer werkt hij, in samenwerking met of voor anderen aan bouwprojecten. AB101 staat voor persoonlijke interactie en een sterke betrokkenheid.
AV_logo
AVBouwplannen voor grote en kleine bouwplannen: met ervaring in ontwerpen, begeleiding in bouwprocessen en kosten, bouwmanagement en uitvoeringsbegeleiding, biedt Bart van den Ende van AVbouwplannen ondersteuning op elke schaal.
130201-logo-200x-geen-onderschrift1

 

Ir. André Langenberg is eigenaar van BERGcs en werkzaam als zelfstandig stedenbouwkundig ontwerper, adviseur en onderzoeker.
BNBlogo

 

Dirk Jan van Wieringhen Borski van BNB is architect en ondernemer. Hij is inititiatiefnemer van projecten als kantoor de XX-en, het eerste collectief zakelijk gebouw van Nederland en Black Jack Buiksloterham, het grootste CPO project van Amsterdam.
icon_bo6

 

BO6 Architecten werkt aan zelfbouw woonhuizen, verbouwingen, uitbreidingen en interieur. Woon- en werkgebouwen voor eindgebruikers. Vaak in collectief of mede-opdrachtgeverschap.
Bouwkundig ingenieursbureau Bader Sander Bader ondersteunt en adviseert particulieren en bedrijven bij de ontwikkeling en uitwerking van bouwprojecten.
HAR_Logo

 

 Harvey Otten is architect. Hij bundelt de kennis van stoel tot stad, van de eerste schets tot het laatste detail in één persoon. Voor ontwikkelingen als de vernieuwbouw van de Jan Ligthartschool tot middeldure lofts en de herbestemming  van een Bijlmerparkeergarage tot World of Food nam hij zelf het initiatief.

joost logo

Als gebiedsontwikkelaar en conceptontwikkelaar is Joost Vorstenbosch actief in in multidisciplinaire teams op het grensvlak van ruimtelijke opgaven en marktvraagstukken.
TED_LOGO_C Ted Schulten is een architect in hart en nieren. In het creatieve denkproces wordt gewerkt met een evenwicht tussen inspiratie, kennis en ervaring. Tijdens dit proces wordt ieder ontwerp voortdurend aangepast aan de wensen, behoeften en oplossingen van de opdrachtgever. Ontwerpen is voor Ted. maatwerk, waarbij samen met de klant gewerkt wordt aan het best haalbare resultaat. Kernwoorden bij dit proces zijn: communiceren, kwaliteit, duurzaamheid, functionaliteit, eenvoud en betaalbaarheid.
1462969913674 Michiel van Hoof van U.minds richt zich op het bedenken en het maken van gebouwen en gebieden in dorpen en steden.
zzesto_logo Stefan Noordhoek van ZZESTO ontwikkelt identiteiten. Geeft een gevoel en een gezicht aan projecten die te maken hebben met bouwen en wonen.