Werkplek in XOOMlab

Dit is geen vacature! Maar we zoeken wel mensen. Hoe dat dan? XOOMlab heeft een fijne werkruimte. Twee verdiepingen op het Cruquiuseiland in Amsterdam. In 2011 startten we met 4 zelfstandigen. Inmiddels werken 14 ruimtelijke professionals op XOOMlab. We hebben nog enkele werkplekken vrij.

Ben jij architect, bouwkundige, stedenbouwkundige, landschapsarchitect, interieurarchitect of net als wij bezig met het ontwikkelen en ontwerpen van kleine tot middelgrote projecten? Heb je een eigen bureau, ben je zzp-er of wil je voor jezelf beginnen?

Wij bieden je een professionele werkplek, volledig geoutilleerd, waar kansen liggen om samen projecten aan te pakken, waar de sfeer goed is en waar altijd de kans is inhoudelijk kennis uit te wisselen, ook door de bijeenkomsten en excursies die we organiseren.

Daarvoor vragen we een vaste huur die we eens per kwartaal verrekenen samen met de kosten voor het kopieerapparaat, de koffie en de schoonmaak. Voor startende bedrijven hebben wij speciale instaptarieven.

Heb je interesse?

Stuur een mail naar info@xoomlab.nl dan nemen wij contact met je op om een afspraak te maken.